Studio Lookout
IbizaIceindex.jpg

Ibiza Ice

Sinds eind 2017 zijn wij mede verantwoordelijk voor de branding rond Ibiza Ice, een sprankelende wijn met exotische smaken. Puurheid, verfrissing en elegantie zijn de uitgangspunten voor de merkbeleving en het artwork dat we voor ze maken. Zo maken we onder andere de visitekaartjes, complimentcards, promotiemateriaal, banners en andere visuals.

Sfeerbeeld voor Ibiza Ice. Een frisse uitstraling die ook refereert naar de verschillende exotische smaken.

Ibiza Ice

branding & fotografie, 2019

 

De combinatie van sprankelende wijn en exotische fruitsmaken maakt Ibiza Ice het ideale drankje voor de warme zomerdagen. Met het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten en de duurzame, herbruikbare aluminium verpakking denken ze daarnaast ook aan onze planeet.

Deze puurheid, verfrissing en elegantie zijn uitgangspunten voor de merkbeleving en het artwork dat we sinds eind 2017 samen met het team van Ibiza Ice verzorgen. Zo ontwerpen we onder andere de visitekaartjes, complimentcards, promotiemateriaal, banners en visuals.

 
 
Flyer voor Ibiza Ice.
IbizaIceBrochure-001.jpg
Verschillende banners voor Ibiza Ice.
 
 

Daarnaast zijn we sinds medio 2018 ook verantwoordelijk voor de fotografie en social media campagnes van dit zomerse drankje. Belangrijk hierbij is dat de beelden aansluiten bij het merk én haar doelgroep.

Om dit te bereiken hebben we een frisse, zomerse beeldtaal in het leven geroepen die doorgevoerd wordt in elke fotografische uiting. Beelden die doen verlangen naar warme dagen op het strand, omring door goed gezelschap en een heerlijke, verfrissende dorstlesser.

 
 
whiteisle_packshot.jpg
IMG_1284.jpg
IMG_1349kopie.jpg
IMG_0954.jpg
IMG_0628.jpg
 

Social-mediacampagne

FlamingoCampagne.gif
 
 

Voor de nieuwste smaak in de familie, de Flamingo, creëerden we een speelse, interactieve Instagram campagne. Een mysterieus ei verscheen in de Instagram Stories van Ibiza Ice. Door op het ei te tikken ontstonden er barsten in de schaal. Een week lang konden volgers het ei elke dag wat verder laten barsten, tot uiteindelijk de Flamingo letterlijk én figuurlijk was uitgekomen.

 
 

Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over Ibiza Ice? Neem een kijkje op hun website.