Studio Lookout

About

Wij zijn Studio Lookout, een grafisch ontwerpstudio die op speelse wijze aandacht geeft aan vergeten, onzichtbare en insluipende onderwerpen. Deze vertalen we door middel van spelelementen, experience design en interactie naar duidelijke taal. Dit brengt het publiek dichter bij het onderwerp en brengt op ongedwongen wijze de boodschap over.

Studio Lookout werkt aan interactieve installaties, serious games, identiteiten, logo-ontwerp, branding, fotografie en illustratie. Daarnaast houden we ons bezig met sport & spel, outdoor, muziek, eten en joligheid.

 

Wij zijn
Studio Lookout

 
Studio Lookout - Joël en Luuk
 
 

In 2018 richtten wij Studio Lookout op met het doel om onze creativiteit in te zetten voor een betere wereld. Met een focus op sociale en ecologische vraagstukken geven we op speelse wijze aandacht aan vergeten, onzichtbare en insluipende onderwerpen. Deze vertalen we door middel van spelelementen, experience design en interactie naar duidelijke taal. Dit brengt het publiek dichterbij het onderwerp en brengt op ongedwongen wijze de boodschap over. Zo ontstaat er meer grip op deze complexe situaties.

 
 
Studio Lookout - Joël
Studio Lookout - Luuk
 
 

Studio Lookout werkt aan identiteiten, logo-ontwerp, branding, fotografie, illustratie, interactieve installaties en serious games. Daarnaast houden we ons bezig met sport & spel, outdoor, muziek, eten en joligheid.