Studio Lookout

About

Wij zijn Studio Lookout, een grafisch ontwerpstudio die op speelse wijze aandacht geeft aan vergeten, onzichtbare en insluipende onderwerpen. Deze vertalen we door middel van spelelementen, experience design en interactie naar duidelijke taal. Dit brengt het publiek dichter bij het onderwerp en brengt op ongedwongen wijze de boodschap over.

Studio Lookout werkt aan interactieve installaties, serious games, identiteiten, logo-ontwerp, branding, fotografie en illustratie. Daarnaast houden we ons bezig met sport & spel, outdoor, muziek, eten en joligheid.

Studio Lookout - Joël en Luuk
 
 

Wij zijn Studio Lookout, een creatieve ontwerpstudio die op speelse, eigen wijze vorm en aandacht geeft aan uiteenlopende merken. 

Door middel van grafisch ontwerp, illustratie en fotografie creëren we betekenisvolle, tijdloze visuele identiteiten en ervaringen.

 
Studio Lookout - Joël
Studio Lookout - Luuk
 
 

Onze speelse, co-creërende manier van werken uit zich in ontwerpen die precies aansluiten bij de wensen en waarden van onze opdrachtgevers en hun doelgroep. Ontwerpen die opvallen in een oceaan van visuele informatie.

We werken graag samen met opdrachtgevers die opvallen door hun eigenwijze houding. Die niet terugdeinzen voor vernieuwing en die hun concurrentie een flinke visuele stap voor willen blijven. Bovenal werken we graag aan projecten waar we in geloven.

 
 

Wat er gebeurt op onze Instagram

 
 

We werken onder meer aan visuele identiteiten, logo-ontwerp, branding, fotografie, illustraties, interactieve installaties en serious games. Daarnaast houden we ons bezig met sport & spel, outdoor, muziek, eten en joligheid.

Wil je met ons samenwerken of wat meer over ons te weten komen? We horen graag van je!